Fenyő bútorok

Fenyőbútorok, fenyő ágyak, matracok, komódok és szekrények. Fenyő tálalók, asztalok és székek. Fenyő íróasztalok, polcok és éjjeli szekrények. A teljesség igénye nélkül hosszan sorolhatnánk. A közös bennük az, hogy egy helyen, széles választékban, a gyártók közvetítésével, a lehető legnagyobb engedményekkel, akciós árakon a Natúr Világnál megvásárolhatók.

Mert vannak fenyőbútorüzletek… és van a Natúr Világ!

Miért válasszak fenyőbútort?
…mert természet közeli!
…mert tartós és esztétikus!
…mert választékban gazdag!
fenyőbútor választása tartóssága miatt hosszú távra szóló döntés. A fenyőbútor túl lép az időn azzal, hogy különböző korú emberek saját személyiségüknek megfelelően válogathatják össze igényüket! Mindezt természetes alapanyagból, változatos méretben, formában és színben, akár egyedi elképzelésekhez igazodóan tehetik meg.
Fenyőbútor kínálatunk az előszobától a hálószobáig több száz terméket ölel fel.
A bemutatott fenyőbútor választékot a teljesség igénye nélkül állítottuk össze, és ajánljuk minden korosztály figyelmébe. Saját bútorterve, ötlete esetén kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Miért jobb a borovi fenyőbútor?
A borovi fenyőt a sűrű rostszerkezet, a szép rajzolat és az időtállóság jellemez. A boroviból készülő fenyőbútor kellemes illatú, külső fizikai behatásoknak jobban ellenálló, örök darab, amely visszaadja az otthon természetességét, annak barátságos légkörét.
A borovi fenyőbútor szerkezeténél fogva javítja és egyben szabályozza a belső terek levegőjét, annak páratartalmát, ezáltal tökéletesebb komfortérzetet teremt.

Mit tartsak szem előtt fenyőbútor vásárlásakor?
Nyilván fontos szempont, hogy a fenyőbútor esztétikus, mutatós legyen, azonban mégis egyetlen egy tanács létezik. A már-már gyanúsan olcsó fenyőbútor nem éri meg az árát, legyen bár tetszetős, legyen bár kivételesen alacsony áron, a funkcióinak sosem fog megfelelni: nem lesz tartós!
A fenyőbútor vásárlásakor kiemelten tartsuk szem előtt az anyagvastagságot, valamint a kidolgozás, a kötések és a szerelékek minőségét.
A másik félrevezető helyzet lehet, ha fenyőbútorként hirdetnek olyan terméket, amelynek frontja fenyő ugyan, de vázszerkezete olcsó pozdorja. Mindig győződjünk meg arról, hogy a megvásárolni kívánt fenyőbútor minden eleme valóban fenyőfából készült-e.