ÁSZF

1.1. Rendelés leadása 

A vásárlás regisztrálása csak akkor történik meg, ha az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. A maradéktalan kitöltés elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a webáruház felelősséget nem vállal. Az oldalon található termékek és árak tájékoztatásra szolgálnak, nem minősülnek ajánlatnak. A megrendelés és anank részletei csak elfogadó visszaigazolással tekinthetőek valódi megrendelésnek.
1.2. Szállítási mód és költség 
Szállítási határidő átlagosan 2 nap – 4 hét.
Ettől eltérő szállítási határidőket külön jelezzük. A megrendelt termékeket az áru raktárra érkezésétől számítva, telefonos egyeztetés után házhoz szállítjuk, futárral elüldjük, vagy nyitvatartási időben üzletünkben átvehető.
A szállítási határidő módosításának jogát fenntartjuk!
A szállítási díjak:  A szállítás díját minden esetben (az áru mennyiségétől, és a szállítási távolságtól függően ) egyedileg határozzuk meg. Kérjük, hogy ha fenntartásai vannak ezzel kapcsolatban, akkor vásárlás előtt érdeklődjön! Vannak olyan termékeink, amelyeknek a szállítását nem tudjuk megoldani a fővároson kívül. Rendelés előtt kérjük egyeztessen a szállítás módjáról.
1.3. Fizetés 
A termékek kifizetése többféle módon működik.
  • Előre utalással. Ebben az esetben a teljes vételárat a szállítási díjjal együtt kell átutalni.
  • Utánvéttel. Ez azt jelenti, hogy kiszállításkor kell kifizetni a pénzt a megrendelt termékek után.
  • Előleg+utánvét. Erre akkor kerül sor, ha egyedi kifejezetten Önnek legyártott termékről van szó.
1.4. Átvétel 
A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
1.5. Szavatosság 
A külömböző termékek külömböző gyártói garanciákkal kerülnek forgalomba, a garanciát minden esetben a gyártóval lehet érvényesíteni amihez információkat és elérhetőséget biztosítunk.
1.6. Informatikai rendszer
A webáruház össszetett informatikai rendszer keretében működik, informatikai hiba, téves árak megjelíntéséért felelősséget nem vállalunk, a rendelés minden esetben akkor lép életbe ha az írásban visszaigazolásra került.
Az áruházban nem szerepel ingyenes termék, esetlegesen megjelenő 0 Ft-os ár azt jelenti hogy nincs készleten, nem rendelhető.
1.7. Elállás joga 
1. Minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:
2. Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza. Vákuum matracok esetében kizárólag bontatlan gyári csomagolással vesszük vissza a terméket. Mivel a matracok higiéniai termékek, ezért kizárólag bontatlan matracot áll módunkban visszavenni.
3. Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
4. Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy telefonon kell bejelentenie.
5. Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
6. A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét is, ami vásárlási kedvezményként nem került felszámításra.
7. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vétel után küldi vissza, az elállási jog nem alkalmazható a terméket az áruház üzemeltetője visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
8. Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést az átvételi jegyzőkönyvvel igazolhatja.
___
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó Kormányrendelet:
http://www.nfh.hu/hasznos/internetes/elallasijog.html