Szállítási feltételek

 

1.1. Rendelés leadása

A vásárlás regisztrálása akkor történik meg, ha az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. A maradéktalan kitöltés elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a webáruház felelősséget nem vállal. Az oldalon található termékek és árak tájékoztatásul szolgálnak, nem minősülnek ajánlatnak. A megrendelés és annak részletei csak elfogadó visszaigazolással tekinthetők valódi megrendelésnek.

1.2. Szállítási mód és költség 

Szállítási határidő átlagosan 2 nap – 5 hét.

Ettől eltérő szállítási határidőket külön jelezzük. A megrendelt termékeket az áru raktárra érkezését és telefonos egyeztetést követően házhoz szállítjuk, vagy futárszolgálattal elküldjük, vagy nyitvatartási időben üzletünkben kiadjuk.

A szállítási határidő módosításának jogát fenntartjuk!

A szállítási díjak:  A szállítás díját minden esetben (az áru mennyiségétől és a szállítási távolságtól függően) egyedileg határozzuk meg. Kérjük, hogy ha fenntartásai vannak ezzel kapcsolatban, akkor vásárlás előtt érdeklődjön a várható szállítási díjról! Vannak olyan termékeink, amelyeknek a szállítását nem tudjuk megoldani a fővároson kívül. Rendelés előtt kérjük egyeztessen a szállítás módjáról és lehetőségéről.

1.3. Fizetés
.
A termék árának kiegyenlítése többféle módon működik.
  • Előre utalással. Ebben az esetben a teljes vételárat a szállítási díjjal együtt kell átutalni.
  • Utánvéttel. Ez azt jelenti, hogy kiszállításkor kell kifizetni a pénzt a megrendelt termékek után.
  • Előleg+utánvét. Erre akkor kerül sor, ha egyedi kifejezetten Önnek legyártott termékről van szó.

1.4. Átvétel 

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
.
1.5. Szavatosság
.
A különböző termékek különböző gyártói garanciákkal kerülnek forgalomba, a garanciát minden esetben a gyártónál illetve a képviseletét ellátó személynél, szervezetnél lehet érvényesíteni, amihez információkat és elérhetőséget biztosítunk.
.
1.6. Informatikai rendszer
.
A webáruház össszetett informatikai rendszer keretében működik, informatikai hiba, téves árak megjelenítéséért felelősséget nem vállalunk, a rendelés minden esetben akkor lép életbe, ha az írásban visszaigazolásra került.
Az áruházban nem szerepel ingyenes termék, esetlegesen megjelenő 0 Ft-os ár azt jelenti hogy nincs készleten, nem rendelhető.