Szállítási feltételek

1.1. Rendelés leadása

A vásárlás regisztrálása akkor történik meg, ha az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. A maradéktalan kitöltés elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a webáruház felelősséget nem vállal. Az oldalon található termékek és árak tájékoztatásul szolgálnak, nem minősülnek ajánlatnak. A megrendelés és annak részletei csak elfogadó visszaigazolással tekinthetők valódi megrendelésnek.

1.2. Szállítási mód 

Szállítási határidő átlagosan 2 nap – 5 hét. Ettől eltérő szállítási határidőket külön jelezzük. A megrendelt termékeket az áru raktárra érkezését és telefonos egyeztetést követően házhoz szállítjuk, vagy futárszolgálattal elküldjük, vagy telephelyünkön előzetesen egyeztetett időpontban kiadjuk.

A szállítási határidő módosításának jogát fenntartjuk!

1.3 A szállítási díjak

A szállítás díját (az áru mennyiségétől és a szállítási távolságtól függően) egyedileg határozzuk meg. A szállítási díjat minden esetben kedvezményes áron állapítjuk meg. Kérjük, hogy a vásárlás előtt érdeklődjön a várható szállítási díjról! Rendelés előtt kérjük egyeztessen a szállítás módjáról és lehetőségéről.

1.4. Fizetés
.
A termék árának kiegyenlítése többféle módon működik.
  • Előre utalással. Ebben az esetben a teljes vételárat a szállítási díjjal együtt kell átutalni.
  • Utánvéttel. Ez azt jelenti, hogy kiszállításkor kell kifizetni a pénzt a megrendelt termékek után.
  • Előleg+utánvét. Erre akkor kerül sor, ha egyedi kifejezetten Önnek legyártott termékről van szó.

1.5. Átvétel 

A különböző termékek különböző gyártói garanciákkal kerülnek forgalomba, a garanciát minden esetben a gyártónál illetve a képviseletét ellátó személynél, szervezetnél lehet érvényesíteni, amihez információkat és elérhetőséget biztosítunk.

1.6. Szavatosság
A különböző termékek különböző gyártói garanciákkal kerülnek forgalomba, a garanciát minden esetben a gyártónál illetve a képviseletét ellátó személynél, szervezetnél lehet érvényesíteni, amihez információkat és elérhetőséget biztosítunk.
1.7 Informatikai rendszer

A webáruház össszetett informatikai rendszer keretében működik, informatikai hiba, téves árak megjelenítéséért felelősséget nem vállalunk, a rendelés minden esetben akkor lép életbe, ha az írásban visszaigazolásra került. Az áruházban nem szerepel ingyenes termék, esetlegesen megjelenő 0 Ft-os ár azt jelenti hogy nincs készleten, nem rendelhető.